Wie zijn wij?

MassaKassa.com is een online retailer. We bieden een verrassend assortiment - een breed scala aan producten voor huis en tuin, elektronica, gezondheid en sport.                

We doen marktonderzoek en zoeken uit naar welk soort producten veel vraag is. Zodra dat is vastgesteld, onderhandelen we met fabrikanten die deze producten produceren en kopen ze daar direct in. Zonder tussenschakels. Wij kopen groots is, zodat we nog goedkoper kunnen inkopen. Daarnaast hebben wij geen winkels waar hoge huren betaald moeten worden. Al met al kunnen wij deze producten ver onder de adviesverkoopprijs verkopen en je dus een scherpe deal aanbieden. Massa is kassa!

Ons doel

Klanten worden steeds prijsbewuster en MassaKassa.com faciliteert deze ontwikkeling door producten voor in en om het huis tegen concurrerende prijzen aan te bieden. We streven ernaar om al deze producten voor zoveel mogelijk klanten toegankelijk te maken.

Wat wij ook belangrijk vinden:

Goede service

Onze klantenservice is uitstekend. Als je vragen hebt over een product, verzending of betaling, dan staan onze klantenservicemedewerkers altijd klaar om je in je moedertaal te helpen. Mocht er iets misgaan (fouten maken is menselijk) dan beloven we dat we het probleem naar tevredenheid oplossen.

Goed gevoel

Shoppen bij MassaKassa.com moet je een goed gevoel geven, en we beloven je dat shoppen in onze webshop je altijd de kick geeft om een goede deal te vinden.